Live-uitzending op woensdag 26 juni: inwoner Bas krijgt advies over zonnepanelen

Speciaal voor de gelegenheid verwelkomt inwoner Bas (Venhuizen) het team van Gluren bij Duurzame Buren aan huis. Bas vraagt zich af of het nog zin heeft om zonnepanelen op zijn dak te leggen. En hoe zit het eigenlijk met terug leveren van stroom en het einde van de salderingsregeling? Op woensdag 26 juni om 20.00 uur gaat Bas in een live-uitzending vanuit Venhuizen in gesprek met een adviseur van Duurzaam Bouwloket om zijn vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn ook kijkersvragen van harte welkom, dus meld je aan voor de live-uitzending!

Vragen over energie besparen? Kom 28 juni langs bij de Wijkcentrum De Zaagtand

Op vrijdag 28 juni 2024 vind je onze collega’s van het Duurzaam Bouwloket in het duurzaamheidscafé in Wijkcentrum De Zaagtand, Sint Eloystraat 106, in Hoorn. Van 16.00 uur tot 18.00 uur is iedereen van harte welkom om binnen te lopen met vragen over zonnepanelen, isoleren, energie besparen en meer. ’s Middags geen tijd? ‘s Ochtends vind je het energiebespaarcafé van 10.00 uur tot 12.00 uur een stukje verderop, bij Karwei aan De Dolfijn 5 in Enkhuizen.

Dit najaar: méér Gluren bij Duurzame Buren

Deze themaweek over duurzaam energie opwekken en zonnepanelen is de eerste in een reeks van drie themaweken dit jaar: in september volgt een themaweek over isoleren en in november sluiten we af met een themaweek over aardgasvrij wonen.